Bij veel mensen zit het hoofd vol met niet-helpende malende gedachten. Vandaar dat de cursussen zoals mindfulness meditatie erg populair zijn (gelukkig maar :)). Mindfulness mediatie helpt om je hoofd leeg te maken, maar dat doet intensief sporten, een lekker wandeling of yoga misschien ook voor je.    

Vergeet niet je hoofd te vullen.  

Een permanent leeg hoofd is voor de meesten onder ons een illusie en voor sommige een gegeven (je kent vast wel iemand uit je omgeving). Je hoofd zal uiteindelijk weer gevuld worden. De dingen waar jij je hoofd mee vult is een gewoonte wat je jezelf (onbewust) aangeleerd hebt, die je ook weer kunt afleren.

Wat voor gedachten zou je dit keer willen hebben?    

Een hoofd vol met positieve gedachten.  

Quote uit de film Avatar: ‘you can’t fill a cup that is already full’. Als je hoofd vol is met positieve gedachten, is er geen plek voor negatieve gedachten. En waar je aandacht aan besteedt dat groeit. Zoek die positieve dingen in je leven, hoe klein ook. Richt je aandacht elke keer weer op het positieve tot de negatieve gedachtepatronen doorbroken worden.

Train je hoofd om zich weer te vullen met iets moois    

Heb je ook een vol hoofd? Kom langs om wat ruimte voor jezelf te maken.

Een deelnemer zegt: "De coaching heeft mij rust en kracht gegeven door het bewust worden van mijn energie en aandacht in een ruimte. Door meer bij mezelf te blijven kan ik ook doen wat ik wil en kan."