Als ik verbinding maak met jou, dan voel ik je. Om helemaal verbinding te maken met je, moet ik eerst verbinding hebben met mezelf. Ik maak contact met mijn zintuigen en ruik, voel, hoor, zie en proef je. Want ik kan alleen in mezelf voelen. In mij voel ik. In mij ervaar ik jou.

Mijn mind kijkt naar buiten en zegt dat er buiten mij iets gebeurt. Dat klopt niet, want het is in mij waarin het gebeurt. In verbinding met jou voel ik het stromen. Mijn hart en zintuigen staan helemaal open. In verbinding met jou gebeurt er iets in mij. Bij jou voel ik me zo omdat ik compleet in verbinding ben met mezelf. Dat maakt me gelukkig.

In het hier en nu, voel ik wat er is. Ik kan alleen voelen wat er NU is. Als iets er niet is, hoe kan ik dat dan voelen? Zodra ik het verlangen voel, dan is het er al. Dat kan niet anders. Ik kan immers alleen contact maken met iets wat er is. Als iets er niet is, kan ik er geen contact mee maken.

Zodra ik naar jouw aanwezigheid verlang, dan ben je er.
Zodra ik je voel, dan ben je er.

Ik voel je aanwezigheid om me en in me, ook al ben je niet fysiek tastbaar. Op dat moment leef ik in het nu. In het nu ervaar ik, voel ik en denk ik aan je. Ik geniet, want in het NU ben je aanwezig. Zit ik in mijn hoofd, dan ben ik niet meer in verbinding. Mijn hoofd denkt na over de verbinding, maar kan de verbinding niet voelen. Dat kan alleen mijn hart en mijn lichaam. Mijn hoofd zal zoeken, naar buiten kijken en zeggen, dat is wat ik mis. Maar in feite mis ik dan mezelf. Ik mis mezelf zoals toen ik bij jou was.  

Mijn ogen zullen zoeken, maar daar ben je niet, want mijn blote ogen kunnen je niet zien. Mijn oren willen horen, maar daar ben je niet, want mijn oren kunnen je niet horen. Mijn handen willen je voelen, maar daar ben je niet, want mijn handen kunnen je niet vinden. Mijn Mind wil snappen, begrijpen en gaat nog meer zoeken want de Mind leeft in afgescheidenheid.

Vertrouw niet op de Mind. De Mind kan niet in het NU zijn, voelen, horen, ruiken of ervaren.

Ik richt mijn aandacht naar binnen, voel het verlangen je te zien, te horen en te voelen. Je zit in mij, daar waar ik jou kan voelen. Zodra ik je voel, dan ben je er. In mij, daar was je, daar ben je en daar zul je altijd zijn.