Toen de folder bij mij op de deurmat viel wist ik het meteen; die cursus intuïtieve ontwikkeling was echt iets voor mij! Het sprak me enorm aan. Het was een logisch vervolg op hetgeen waar ik mee bezig was (en ben) en het leek me bovenal gewoon leuk. Ik zou wel zien en ik begon dus heel blanco aan de cursus.

Ja, het was leuk we hebben veel lol gehad met elkaar want we hadden echt een "klik", maar het was vooral hard, heel hard werken elke week weer! Maar ik keek er elke keer weer naar uit om naar de les te gaan het voelde steeds weer alsof ik naar een feestje ging, een feestje voormezelf! Je werkt met je chakra's en daar komen zoveel mooie dingen bij los. Nooit geweten dat ik dit kon.

Ik heb geleerd om oude dingen los te laten, meer op mezelf te vertrouwen en bij mezelf te blijven. Nooit gedacht dat ik dit nog eens zou zeggen want zoiets lees je alleen maar in boeken en om dat voor jezelf te voelen is heel bijzonder!! Ik heb bovenal geleerd om mezelf te zien zoals ik echt ben en dat is niet mis! Ik zie nu, als ik naar mezelf kijk een prachtig mens die helemaal goed is zoals ze is en dat is heerlijk! En zo is het!

Ik werd geholpen bij mijn proces en kon altijd met vragen terecht. Ik heb heel veel geleerd en pas dit ook daadwerkelijk iedere dag toe. Het maakt het leven zoveel makkelijker en fijner. Ik ben er nog lang niet, maar mijn pad ligt nu wel wat duidelijker voor me!! Nu even bijkomen en dan hopelijk in het najaar op naar de vervolgcursus.

Veel liefs; Carla