Ik woonde nog maar net in Vleuten toen ik de folder van ‘Ontdek Jezelf’ in de bus kreeg. Mijn eerste gedachte was meteen… ‘Dat lijkt me wel wat.’ Nadat ik bij de proefles was geweest wist ik het zeker… “Ik ga de cursus intuïtieve ontwikkeling volgen.’

Met een groepje van vier personen zijn we aan de cursus gestart. Iedere week was ik weer blij dat het weer dinsdag was. De groep ging er helemaal voor en elke dinsdag waren we compleet. De laatste les had ik echter geen zin en voelde ik de hele dag weerstand. Ik snapte eerst niet waarom maar toen ik eenmaal op de vertrouwde zolder zat wist ik het… Ik wou niet dat dit de laatste keer was.

In de 10 weken dat de cursus duurde heb ik veel over mezelf geleerd. Ik ben me veel bewuster geworden van wat ik doe, waarom ik bepaalde dingen doe en wat voor effect dit heeft op mijn omgeving. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in wat anderen onbewust met me kunnen doen. Ik heb veel meer rust en energie gekregen. Vaak las ik in tijdschriften dat je moest leven in het nu en dacht ik ‘Ok, hoe dan?’ Nu weet ik hoe je dit kunt doen. Het lukt me nog niet altijd maar ik ben me daar dan wel snel van bewust. Door een kleine oefening te doen ben ik weer in het nu.

De cursus is echt een aanrader. Ik had nooit verwacht dat je in 10 weken zo veel kunt bereiken. Ontdek Jezelf… de meest toepasselijke naam. Je doet het echt helemaal zelf… Ik heb handvaten gekregen en ben geholpen op moeilijke momenten. In de cursus was zo veel liefde, energie en overgave dat het echt een traktatie is om er bij aanwezig te zijn.

Liefs Selma