De training communiceren vanuit intuitie en mindfulness is zeer ervaringsgericht en gericht op persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Aspecten die aan de orden komen:

1. Met aandacht bij jezelf: bewustzijn en mindfulness; Onbewust geven we signalen af waar de ander op reageert. We staan we stil bij onszelf, vanuit aandacht en mindfulness bij wat er gebeurt, onze overtuigingen, emoties en fysieke houding en gewaarwordingen. 

2. Met aandacht bij de ander: intuitie en invoelend vermogen. Hoe is het met de ander? Wat voelt of denkt hij of zij? Je vergroot je bewustzijn over jezelf, je ontwikkelt je intuitie en durft deze in te zetten in contact met anderen.

3. Met aandacht bij de relatie: wat er gebeurt met jou, zegt ook iets over de ander en vice versa. Hoe reageren we op elkaar? Wat speelt er tussen ons waar we ons niet bewust van zijn? Wat is de energie tussen ons?

Aangezien het voelen en bewustzijn van wat er in jou gebeurt erg belangrijk zijn, gebruiken we in deze training regelmatig mindfulness meditaties en visualisaties.

Lees hier voor wie? en het programma per dag. Neem gerust Contact op via het inschrijfformulier, dan bellen we snel terug.