Ik werk sinds 2005 fulltime met groepen en individuen als zelfstandig trainer en coach op het gebied van gedrag, emotionele en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Na 9 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven binnen marketing en sales, ben ik middels mijn werk als trainer, o.a. bij Schouten & Nelissen via diverse certificeringen en trainingen opgeleid tot professioneel (mindfulness)trainer en gediplomeerd Co-Active Coach. 

Het eerste echte moment van bewustzijn kwam toen ik 24 was. Ik had een goede baan, auto, appartement en mijn eerste echte vriendin. Mijn plaatje was compleet, echter ik voelde me niet gelukkig. Dat was het eerste moment dat ik tot de ontdekking kwam dat mijn binnenwereld niet klopte met mijn buitenwereld. De periode in het bedrijfsleven was ik met name op zoek naar waardering en bevestiging. Het ging goed doordat ik elke jaar praktisch een nieuwe baan kreeg en mijn behoefte om waardering (tijdelijk) vervuld werd. Toen ik als National Account Manager meer dan een jaar in functie zat, werd ik onrustig. Deze onrust was erg voelbaar. Ik was immers niet gewend om stil te staan, alleen maar om te rennen en vooruit te gaan....op zoek naar waardering en erkenning.

Vele trainingen en opleidingen later was het verschil tussen 'wereld' en het bedrijfsleven te groot geworden. Rond mijn 30ste kon ik niet meer om mezelf heen. Ik nam ontslag en ging tot verbazing van anderen, werken als begeleider van studenten op de Hogeschool School. Dat was 'immers' carriere technisch een forse stap achteruit. Wat velen niet zagen dat het voor mij een stap vooruit was.  

Even later ging ik verder als trainer en vervolgens als personal coach. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op gebied van coaching, training, meditatie en persoonlijke en intuitieve ontwikkeling, voornamelijk bij Schouten en Nelissen en het Centrum voor intuïtieve ontwikkeling. Bij Schouten en Nelissen geef ik sinds 2007 als freelancer trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindfulness meditatie, communicatie, commercie en gedragsverandering voor individuen en teams. 

Vanuit ontdek jezelf staan spirituele, persoonlijke en intuitieve ontwikkeling centraal. De laatste jaren ben ik actief bezig met Tai chi en Chi gong. Juist de combinatie van meditatie, bewegen met aandacht vanuit tai chi is een combinatie die bijzonder goed werkt om aanwezig te zijn. Deze aanwezigheid helpt bijzonder goed om mijn sensitiviteit te kunnen dragen.

Wil je mijn CV zien, klik dan hier voor een totaaloverzicht.