HET BOEK LEVEN VANUIT FLOW EN INTUITIE, MANIFESTEREN WAT NU BIJ JE PAST LIGT BEGIN 2022 IN DE BOEKHANDEL

Ben je in de flow, dan ben je met alle aandacht in het moment. Je hebt het gevoel dat alles vanzelf gaat, een weinig besef van tijd waarbij toevalligheden zich als vanzelf aandienen. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan alsof alles klopt in het moment, precies zoals jij wilt.

Wanneer jij weet wat flow is, en wat je uit flow haalt, kun je ook weer in de flow komen. Eenmaal in het nu maak jij de keuzes die je werkelijkheid creëren. ‘De mind’ haalt je uit de flow en brengt je terug naar herinneringen en situaties van het verleden. Volg je ‘de mind’ dan blijf je keuzes maken vanuit het verleden en creëer je een werkelijkheid die gebaseerd is op wat je vroeger wilde, dacht en voelde.

Wil je in flow leven en creëren wat jij wit, blijf je in het nu. Dat vraagt aanwezigheid, voelen en ervaren in het nu. In dit boek geef ik je een duidelijke uitleg wat flow is, hoe je het kunt bereiken en hoe je vanuit flow gemakkelijk keuzes kunt maken om te creëren wat jij wilt in dit leven.

Leven vanuit flow

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik een periode gehad dat het leven moeiteloos ging. Het was een periode dat ik bewust creëerde. Ik wist wat ik wilde, voelde vertrouwen en manifesteerde dit vervolgens in no-time. Een groot aantal van deze instant creatiemomenten zal ik in dit boek met je delen. Nu jaren later terugkijkend snap ik ook precies waarom ik het gevoel van flow niet kon vasthouden in dat moment. Ook dat zal ik met je delen omdat ik nu snap hoe ik weer terug kan inhaken op dat gevoel van flow. 

Wat al deze manifestatie momenten gemeen hadden, was dat het allemaal moeiteloos gebeurde. Het gebeurde snel, verrassend en de oplossingen en antwoorden kwamen steeds uit onverwachte hoek. De basis van deze momenten zijn de gevoelens van flow en synchroniciteit. Het gevoel dat alles klopt in het moment.

  • Hoe creëer je dat?
  • Waarom lukt het soms wel en soms niet?
  • Hoe kom ik in flow? En waarom val ik er uit?
  • Hoe creëer ik wat nu bij mij past?

Dat is waar dit boek over gaat.