Wanneer? Juli 2021 te Frankrijk

In flow gaat het leven vanzelf. Je volgt je gevoel en komt in situaties die precies kloppen bij wat op dit moment bij je past. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt, soms onverwacht, maar altijd moeiteloos, snel en soms magisch. Mooie ontmoetingen, nieuwe ervaringen of antwoorden op vragen waarvan je nog niet wist dat je die gesteld had. Deze week open je je hart, je kijkt die belemmeringen aan waardoor je nog niet helemaal vertrouwt en laat ze los. Je komt in contact met je intuïtie. We doen oefeningen waardoor je helderheid krijgt in je eigen verlangens en waarmee je jezelf en ook de ander helder gaat zien. We gaan voelen en duiken de diepte in met elkaar. Ontspannen in wat er is om mee te bewegen met de stroom van het leven die precies dat biedt wat je op dit moment nodig hebt.


Programma

We doen oefeningen om het hart te openen middels meditatie, ademwerk, Tai Chi, energiewerk, werken met het innerlijk kind, visualisaties en contactoefeningen uit de mindfulness en tantra. Je gaat deze week meer ruimte innemen. Je wordt je bewuster van je eigen energie en de energie van de ander waarbij je weerstanden transformeert en leert ontspannen te zijn met wat er is.

Verbinden


Leven vanuit flow kan alleen wanneer je je verbindt met jezelf en daarbij ‘de mind’ met al zijn weerstanden loslaat. De ander kan hierin een liefdevolle spiegel zijn, je ondersteunen om dieper te zakken in het contact. Deze week openen we onszelf stap voor stap voor dieper contact met onszelf en de ander.

Aanwezigheid en intuïtie

Alles start met aanwezigheid in je lijf, zakken uit je hoofd. Volg je je hoofd, dan volg je de gedachtestromen uit het verleden. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Je lichaam daarentegen weet precies wat je NU nodig hebt. Volg je je intuïtie in het NU, dan creëer je dat wat nu bij je past.

Ontspanning is essentieel om te genieten en plezier te hebben. Er is genoeg ruimte in het programma voor je eigen proces. Woensdagmiddag heb je vrij om te relaxen, een leuk stadje te bezoeken of lekker te zwemmen in de zwemvijver bij Sadhaka.

In het programma is altijd ruimte om mee te bewegen met wat er gebeurt in de groep en wat de groep nodig heeft.

Over Luc

Luc is coach, healer, reader, dreamcatcher en schrijver van de boeken 'Van intuïtie naar inzicht' en ‘Leven vanuit flow en intuïtie’. Hij begeleidt vanuit een warme openheid, doortastend en met helderheid al meer dan 17 jaar groepen en individuen naar meer bewustzijn.