Jij bent een helderziende, net als ik. In deze workshop leg ik uit, hoe je over een ander die je nog nooit gezien hebt, rake dingen kunt vertellen. Gewoon toegang tot je eigen bron van wijsheid want het is gemakkelijk en dichtbij. Een helderdere doortastende uitleg hoe het werkt en hoe je het zelf kunt toepassen. Je gaat zelf aan de slag. Waarschijnlijk kom je er achter dat je intuïtie al ijzersterk is.

Inhoud reading-workshop

(lees verder over: wat is een reading)
  • Je leert een specifieke reading-techniek. 
  • Je leert de valkuilen, tips en trucs om een reading te geven die de ander als 100% kloppend ervaart.
  • Niet zweverig, maar nuchter en doortastend
  • Je zult verrast worden
  • Je leert nieuwe dingen over jezelf
  • Je komt er achter hoe readings werken, hoe simpel het is en dat iedereen het kan. (Kijk hier voor data)
Het wordt tijd dat we de dingen helder gaan zien. Keuzes maken wordt veel simpeler, relaties met anderen worden helder, open en transparant. Helderziendheid, mediums en readings zijn niet meer zweverig of vaag. Readings geven is net als leren koken. Na een 2,5 uur durende workshop ben je misschien nog geen chefkok. Je weet wel dat je readings kunt geven, hoe het moet en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden en wil je je vaardigheden verdiepen en versterken? Volg dan de training intuitieve ontwikkeling. 

"Het is verbazend, dat je een spiegel wordt voorgehouden, terwijl je denkt dat je alleen zelf weet hoe je in elkaar steekt."

"Het was bijzonder om te ervaren hoe bepaalde dingen die gezegd werden, klopten met waar ik nu ben in mijn leven. Het maakte ook dat ik wat meer bij mezelf kwam! "

"Luc kan op een hele nuchtere, eenvoudige manier overbrengen hoe je een reading doet. Geen poespas of hocus pocus, gewoon voelen. Het heeft mij geleerd dat ik op mijn gevoel kan vertouwen, dat het klopt wat ik bij een ander waarneem. Het is heel bijzonder om te merken dat je, zonder dat je de ander kent, eigenlijk goed kunt "lezen", hoe die ander is en wat de ander bezig houdt. Ik ga me zeker verder ontwikkelen in mijn intuitie."