Goede vriendin Helmi den Uil over mij   

Luc is coach, dreamcatcher en schrijver van het boek 'Van intuïtie naar inzicht'. Hij ziet in een paar rake zinnen kans om je wakker te schudden op alle vlakken. Hij pikt binnen een paar seconden je hartsverlangen op en veegt de eventuele blokkades, die je voor jezelf opwerpt, aan de kant. Hij zet je op standje 'Aan' en geeft workshops en trainingen door het hele land en daarbuiten.

Trainer en coach

Na enkele jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven ben ik sinds 2005 full-time trainer en coach op het gebied van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben o.a. gecertificeerd mindfulness MSBR trainer, Reader/Healer en heb de eerste meestergraad in de Tai Chi Lee-stijl. 

Wat mij kenmerkt is hoogsensitief, nuchter, doortastend, aards en spiritueel. Wat ik aanbied gaat over het ontdekken van jezelf, jouw eigen heldere weten, zodat jij weet wat jij wilt en keuzes maakt die bij jou passen. Ik hoor graag van je om je vraag te bespreken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Kijk hier voor ervaringen van deelnemers. Klik verder als je meer wilt weten over mijn levensreis en mij persoonlijk

Ik plaats regelmatig artikeltjes op mijn weblog: over intuitie en mindfulness
Hopenlijk snel tot ziens. Luc van Esch

“Ik heb geleerd om oude dingen los te laten, meer op mezelf te vertrouwen en bij mezelf te blijven." Carla