Goede vriendin Helmi den Uil over mij   

Luc is coach, dreamcatcher en schrijver van het boek 'Van intuïtie naar inzicht'. Hij ziet in een paar rake zinnen kans om je wakker te schudden op alle vlakken. Hij pikt binnen een paar seconden je hartsverlangen op en veegt de eventuele blokkades, die je voor jezelf opwerpt, aan de kant. Hij zet je op standje 'Aan' en geeft workshops en trainingen door het hele land en daarbuiten.

Mijn pad in het kort

Een aantal jaren terug was ik volledig gericht op de ander. Als een kameleon paste ik me aan aan wat anderen over me dachten of wat ik dacht dat ze van me verwachtten, op zoek naar waardering en erkenning. Ook nam ik continue emoties en gevoelens van anderen over. Ik kreeg last van mezelf als ik bij anderen was.
Het leven is nu een stuk ontspannender en gemakkelijker geworden. Ik heb geleerd mezelf en anderen te laten door vele uren meditatie, Tai Chi en vele trainingen bewustzijnsontwikkeling. Ik durf mezelf nu te laten zien zoals ik ben met alles wat ik denk en voel. Dat is niet alleen voor mij prettiger, maar ook voor mijn omgeving.

Dit proces leidde er toe dat ik mijn baan in het bedrijfsleven opzegde en verder ging als trainer en coach. Dat doe ik sinds 2005 full time. Ik ondersteun nu anderen in hun proces. Ik ben nu in staat mijn invoelende vermogens te gebruiken als kracht en kwaliteit. Ik zie en voel waar anderen zich belemmeren om die stappen te zetten die ze diep in hun hart willen zetten.  Uitgebreid verhaal lezen? klik hier

Spreekt het je aan en wil je ook een stap zetten? Of heb je vragen? Neem graag contact met me op....

Kijk hier voor ervaringen van deelnemers. Klik verder als je meer wilt weten over mijn levensreis en mij persoonlijk
Ik plaats regelmatig artikeltjes op mijn weblog: over intuitie, omgaan met gevoelens, meditatie en nog veel meer

Hopenlijk snel tot ziens.
Luc

“Ik heb geleerd om oude dingen los te laten, meer op mezelf te vertrouwen en bij mezelf te blijven." Carla