Bij stress en (bijna) burn-out heb je niet geluisterd naar je lijf. Wanneer je terugkijkt naar afgelopen perioden zul je beseffen dat je veel signalen gemist hebt die aangaven dat je grens al bereikt was. Je bent niet in staat geweest om ontspannen om te gaan met de verschillende bronnen van stress. Je wilt de regie weer in handen nemen. Je vergroot je invloed op je omgeving, zodat vanaf vandaag de omgeving minder invloed zal hebben op jouw stress-niveaus.

Mindfulness coaching.

Coaching helpt om patronen te doorbreken, te ontspannen en omgaan met nieuwe stressvolle situaties. In dit coachingstraject pakken we de stress- en (bijna) burn-out problematiek als volgt aan:

  • Bewust worden van ineffectief gedrag
  • Grenzen kennen, voelen en aan kunnen geven.
  • Identificeren van bronnen van stress.
  • Leren omgaan met stress-situaties.
  • Ontspannen of anders leren omgaan met prikkels uit je omgeving
  • Alert, aandachtig en gelijkertijd mentaal en emotioneel ontspannen

TUINA Massage en Mindfulness coaching

Coaching richt zich op het NU en de toekomst. Echter soms is dat niet voldoende. Veel spanning en stress zich vast in het lichaam. Een gespannen lichaam zorgt voor een gespannen geest. Vandaar dat we regelmatig besluiten om coachingsessies combineren met TUINA-massages (Massages vanuit de Chinese geneeswijzen om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren). Uiteraard is de keuze aan jou. Wat levert het op: 
  • Bewuster worden van opgeslagen stress in je lichaam
  • Oude stress loslaten uit je lijf 
  • Ontspannen lichaam en geest
Waarom massage in combinatie met coaching?

De stress heeft zich ook vastgezet in het lijf. Wanneer je stress in je lijf hebt, denk je anders en reageer je ook anders op je omgeving. Coaching vermindert de stress die zal ontstaan vandaag en in de toekomst. De stress uit het verleden laat je op een dieper niveau los met deze specifieke massage-vorm. Vanuit een ontspannen lijf, is je geest ontspannen en kun je ontspannen reageren op je omgeving. 

Interesse in coaching? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende proefsessie. Je kunt dan echt ervaren hoe coaching werkt voor jou. Lees hier verder over de inhoud van een coachingsgesprek of praktische informatie

Lees hier verder over mindfulness coaching en wat is een goede coach.