Een reader is iemand die bewust is van het energieveld en de subtiele signalen die iemand afgeeft. Jij zult jezelf bijvoorbeeld prettiger voelen bij de ene persoon dan bij de andere persoon. Heb je je invoelend vermogen sterker ontwikkeld, dan ben je in staat om exact aan te geven hoe dat komt. In ieders energieveld zit immers de informatie hoe de ander in zijn vel zit.

Kan iedereen dit leren?

Iedereen kan dit leren om zijn of haar Intuitie te ontwikkelen, net zoals iedereen kan leren koken. Net als met koken, zal je uiteindelijk altijd je voorkeur hebben bij wie je gaat eten. De een heeft hier meer passie, interesse en talent voor. Denk ook aan de wijn connaisseur die veel meer nuances uit de wijn haalt dan jij omdat hij of zij zich er jaren in verdiept heeft. Zo kan een reader zich afstemmen op de energie van de ander zodanig dat hij op verschillende niveaus terug kan geven wat er gebeurt.

Wat voor informatie kan ik uit een reading verwachten?

Verleden

Waar komen bepaalde emoties zoals angsten maar ook gedrag vandaan? Wat kunnen we leren uit het verleden en hoe kunnen we het verleden los laten?

Omgeving en familie

Wat is de invloed van je omgeving en ouders geweest op jouw leven. In welke mate maak je dezelfde keuzes die je als kind maakte? Wat kun je doen om uit deze patronen te stappen? Hoe sta ik in relatie met vrienden, familie of werk?

Fysiek

Non-verbale houding tijdens het gesprek en de betekenis ervan. Denk aan fysieke houding, stemgebruik, manier van oogcontact maken of hoe je een hand geeft.

Emotioneel

Wat voel je en wat laat je ervan zien en wat niet? Waarom voel je je zo? Waar komt het gevoel vandaan. Waarom ga je met deze manier om met je emoties?

Mentaal

Welke ideeen, overtuigingen, normen en waarden heb je over jezelf en over anderen? Wat is het effect van jou overtuigingen op hoe je nu in het leven staat?

Spiritueel

Wie ben je werkelijk? Waar zit je passie, jouw hartsverlangen en jouw potentie om te zijn wie je in wezen bent. In welke mate leef je je hartsverlangen?

Lees hier meer over Tips hoe intuitie ontwikkelensoorten readings of klik hier voor Reacties deelnemers reading