Hieronder staan een aantal links naar reacties van deelnemers. Wil je een persoonlijk gesprek of ontmoeting? Neem graag contact met me op.


"Ik heb zoveel mooie inzichten en ruimte mogen ervaren om te ervaren, daar ben ik je heel dankbaar voor. Je hebt me geholpen om een nieuwe reis aan te gaan."

"Ik dank jullie hartelijk voor jullie steun en de vele gedachten wisselingen die we met elkaar hebben gehad. Mede daardoor heb ik voor mijzelf diverse stappen kunnen maken, waardoor ik bereikt heb wat ik zocht bij aanvang; innerlijke rust. Hierdoor kan ik ook weer openstaan voor mijn omgeving zonder daar een oordeel aan te hangen. Ook het gevoel mijzelf te “moeten” verantwoorden aan iedereen is in behoorlijke mate verminderd."
Richard

"Hoewel ik al eerder meditaties heb gedaan, is de cursus mindfulness meditatie voor mij een grote verrijking geweest. Ik ben mij veel meer bewuster geworden van wat andere mensen met mij doen en anders om. Heel hartelijk bedankt."
Ronald

"Goede sfeer, tijd voor jezelf en tot jezelf te komen in een veelzijdige meditatiesetting"

"Een start van een nieuw begin, een leven met mindfulness. Ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen, want het geeft me zoveel goeds"
Francis

"Zinvol, verdiepend en gewoon fijn!"
Martine

"Als eerste zeer prettige ruimte. Ten tweede voelde ik me altijd zeer welkom. Het was altijd afwisselend en ik heb er elke keer iets aan gehad".

"Prettige trainer die goed aanvoelde wat de groep of persoon nodig had. Ik ben vaker in het 'hier & nu' ipv met wat gebeurd is of nog zal komen. Ik ben meer bewust van mezelf."
Sietske

"Als een wekelijkse oase van rust waar in hard gewerkt werd door iedereen. Een ervaring om naar uit te kijken".
Roelien

"Verhelderend en inzichtelijk in geest en lichaam. Ik sta nu meer open voor anderen en rust in mezelf"
Marco

"Prima training, veilige omgeving, vertrouwen, duidelijk en open. Ik ervaar meer balans in het leven"
Gerda

"Het voelt als een nieuw begin dat ik verder wil uitbouwen. Ik voel me rustiger en vind het ook fijn om de tijd voor mezelf te nemen nu." Heidi