Te koop in elke boekhandel of bij mij via mijn website flow-en-intuitie

HET BOEK LEVEN VANUIT FLOW EN INTUITIE, MANIFESTEREN WAT NU BIJ JE PAST

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik een periode gehad dat het leven moeiteloos ging. Het was een periode dat ik bewust creëerde. Ik wist wat ik wilde, voelde vertrouwen en manifesteerde dit vervolgens in no-time.

Ik liep over de Copacabana met een vriend en dacht ‘het zou gaaf zijn als we hier de komende twee weken een appartement hebben aan dit strand’. ‘‘wat toevallig, dat dacht ik net ook’ zei hij. ‘Dan zal het zo zijn’ zei ik. 100 meter verder sprak een Braziliaanse man ons aan. ‘Willen jullie een appartement huren aan de Copacabana?’ Nog geen 30 minuten later zaten we in ons eigen appartement. Toeval? 

Meer van deze instant creatiemomenten zal ik in dit boek met je delen. Nu jaren later terugkijkend snap ik ook precies waarom ik het gevoel van flow niet kon vasthouden in dat moment. Ook dat zal ik met je delen omdat ik nu snap hoe ik weer terug kan inhaken op dat gevoel van flow. 

Wat al deze manifestatie momenten gemeen hadden, was dat het allemaal moeiteloos gebeurde. Het gebeurde snel, verrassend en de oplossingen en antwoorden kwamen steeds uit onverwachte hoek. De basis van deze momenten zijn de gevoelens van flow en synchroniciteit. Het gevoel dat alles klopt in het moment.

  • Hoe creëer je dat?
  • Waarom lukt het soms wel en soms niet?
  • Hoe kom ik in flow? En waarom val ik er uit?
  • Hoe creëer ik wat nu bij mij past?

Ga je mee naar Frankrijk dit jaar?

Ga in juli 2022 mee naar de Zomerweek leven vanuit gevoel, flow en intuitie.
Een heerlijke week waarin je je hart opent, gaat stromen en een grote sprong maakt om dat leven te manifesteren wat nu bij je past!