Veel mensen blikken eind december graag eens terug op het afgelopen jaar en maken vervolgens plannen voor het nieuwe jaar. Een moment van bezinning en een stukje planning. Niet zelden merken we onder de kerstboom dan op, de behoefte om tot rust te komen en naar binnen te keren. Door het jaar heen kan een stilteweekend of retraite daar enorm helpend bij zijn.

Met jezelf op weekendretraite

De dagelijkse beslommeringen even laten voor wat ze zijn. Geen prikkels van buitenaf (zoals tv, social media, kranten…), maar puur met zachte aandacht voor jezelf in het huidige moment zijn. Het is vanuit dit gewaarzijn dat er inzichten kunnen ontstaan. Zo’n stilteweekend is een gelegenheid bij uitstek voor hernieuwde energie, bezinning, inspiratie, motivatie ...

Maak laagdrempelig (nader) kennis met de mindfulness meditaties, afgewisseld met rustig bewegen (mindfulness yoga & Qi Gong) en stilte wandelingen. Deze combinatie zorgt voor een zachte manier om jezelf te transformeren. Op toegankelijke wijze gebracht voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Warm Welkom! 

Begeleiding & locatie

Irma de Bont en Luc van Esch begeleiden deze retraite, welke het Paasweekend 2018 inluidt. Irma en Luc zijn beiden gecertificeerde en ervaren mindfulness MBSR trainers. Zij geven trainingen voor groepen, individuen en bedrijven. Irma is daarnaast ook compassietrainer en Luc Tai-Chi en Qi Gong leraar.

We heten je hiervoor graag welkom op Landgoed De Leonardushoeve, een voormalige kloosterboerderij te Belfeld met verschillende tuinen en stukken bos op 7 ha. grond. Het ligt in het Limburgse land tussen de Duitse bossen en de Hollandse Maas. Een prachtige plek om rust en ruimte te kunnen en mogen ervaren.

De Leonardushoeve erkent dat aandacht en voeding belangrijk zijn voor lichaam en geest en stelt dat een maaltijd dan ook een feest voor de zintuigen moet zijn: het moet er lekker uitzien, goed ruiken en natuurlijk heerlijk smaken. Op deze locatie wordt vegetarisch gegeten en zij laten zich daarbij inspireren door de wereldkeuken en de ayurveda.

Praktische informatie

  • Data:      Vrijdag 30 maart 16.00 uur tot zondag 1 april 16.00 uur (2018)
  • Locatie: Landgoed De Leonardushoeve, Hoverheideweg 2, 5951 NB  Belfeld
  • Kosten: Vanaf €275 (zaal) tot €350 (1 pers kamer) p.p. o.b.v. Vol pension. Douche en toilet op de gang.
  • Deelnemers: min. 10 en max. 24

Opgeven vóór 25 februari 2018. Let op: beperkt aantal 1 pers kamers beschikbaar.
Toewijzing kamers op volgorde van binnenkomst inschrijvingen.

Neem voor meer informatie en/of aanmelding gerust contact op met:

  • Irma de Bont van SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 51088944

  • Luc van Esch via het contactformulier of via 06 46394565