Na deze inspirerende week vertrouw je nog meer op jouw intuïtie. Je leert vertrouwen op wat je voelt en contact te maken met jouw eigen bron van wijsheid. Een week vol energie, diepgang & humor, verbinding en inzichten. 

  • Waar, Chatin, Frankrijk (7 uur rijden van Utrecht)
  • Inschrijven via Frankrijk, preau
  • Meer vragen, bel me op: 06-46394565

Zomerweek intuitieve ontwikkeling

Intuïtie. 

We hebben allemaal toegang tot een onbegrensde bron van wijsheid. Het is gemakkelijk en dichtbij. We doen hiervoor simpele en krachtige oefeningen. In deze week leg ik tevens uit, hoe je over een ander die je nog nooit gezien hebt, rake dingen kunt vertellen. Een nuchtere, heldere en doortastende uitleg hoe het werkt en hoe je het zelf kunt toepassen. Je leert jouw intuïtie in te zetten om inzichten te krijgen over jezelf en de ander.

Natuur en wandelen. 

We gaan zoveel mogelijk naar buiten deze week om te genieten van de prachtige natuur. Denk aan enkele wandelingen in de bossen van de Morvan en meditaties doen in de natuur. Wanneer je open en nieuwsgierig bent en jezelf volledig verbindt met de natuur is het je grootste spiegel. Hoe jij je voelt, bepaalt wat je ziet en hoe jij kijkt. Wat voor inzichten haal je uit de natuur? Wat betekent het voor jou wanneer een dier je pad kruist?

Mindfulness. 

Toegang tot je eigen intuïtieve wijsheid begint met ontspannen aanwezigheid. Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen. Je neemt de wereld waar zoals deze is. Mindfulness betekent dat je met milde, nieuwsgierige, open en accepterende aandacht gewaar wat er is bij jezelf en in de ontmoetingen met de ander.

Qi Gong / Tai Chi

Qigong is een onderdeel van de Chinese medische wetenschap om lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. We gaan elke dag een uurtje bewegen bij voorkeur buiten. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn herkenbaar aan de rustige ontspannen bewegingen. De oefeningen maken je bewuster van je eigen energie en onderhouden en herstellen de balans in het lichaam.

Over de locatie in Frankrijk

L'huy preau bevindt zich ca. 7 uur rijden vanaf Utrecht. Ik kom hier al 15 jaar, soms meerdere keren per jaar, vanwege het werkelijk fantastische eten, het prachtige landgoed waar je direct tot rust komt, de aandacht en de details in de aankleding maar vooral kom ik voor de mensen, de openheid en het gevoel dat je daar kunt en mag zijn wie je bent. 
Op de locatie zijn verschillende accomodatiemogelijkheden van camperen, luxe hoteltenten tot kamers.

Inschrijven of weten over de locatie? Ga naar de website van www.preau.nl
Of bel anders naar 06-46394565

Schrijf je in via het inschrijfformulier. Voor verblijfsinfo en verblijfsprijzen: www.preau.nl en voor verblijfsboekingen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Klik hier voor foto's van Preau en reacties deelnemers.


"Ik heb gemerkt dat ik meer zie en meer ervaar door vanuit mijn gevoel te leven. Ook stilte brengt een helder inzicht zonder daar meteen woorden aan te koppelen. Samengevat heeft de cursus me meer balans en verstand gebracht." Thil