Al vele eeuwen trekken mensen zich in vele culturen terug om te gaan bezinnen. Een plek waar we tot onszelf kunnen komen, opladen, rust kunnen ervaren of waar we tot nieuwe inzichten kunnen komen.

Onze retreats zijn gericht op transformatie, het komen tot nieuwe inzichten en het krijgen van een diepere verbinding met jezelf. (Lees hier over Zomerweek 2022 leven vanuit gevoel, flow en intuitie te Frankrijk.

Plezier

Vanuit plezier ontstaat er openheid en een automatische bereidheid nieuwe dingen te zien en te leren. Heerlijk eten staat altijd op het programma.  

Aandacht

Liefdevolle aandacht staat centraal, waarbij we zonder oordeel met aandacht zijn bij wat zich nu voordoet. Zonder prestatiedrang, zonder eisen te stellen aan ons zelf, gewoonweg aanwezig zijn in het contact, in gesprekken, in de beweging en zo bewustzijn ontwikkelen.

Inzichten

Je maakt contact met je eigen bron van wijsheid met simpele doeltreffende technieken. Daarnaast gebruiken we de natuur en de ander om ons te spiegelen. Jij en de natuur zijn een. Zoals jij van binnen bent zie je de wereld om je heen. Inzichten komen spontaan op in het besef dat je een bent met de natuur en de natuur je spiegelt precies zoals jij bent op dit moment. 

Interesse in een van onze retraites of heb je vragen, neem gerust contact op.