"Hoewel ik al eerder meditaties heb gedaan, is de cursus voor mij een grote verrijking geweest. Ik ben mij veel meer bewuster geworden van wat andere mensen met mij doen en anders om. Heel hartelijk bedankt. Ik kom zeker nog eens een volgende cursus volgen"
Ronald

"Het heeft me rust opgeleverd. Ik weet nu beter om te gaan met mijn gedachten en gevoelens."
Nancy

"Mindfulness heeft me geleerd op niet-veroordelende wijze aandacht te hebben voor mijn gedachten, emoties en gedragingen, waardoor ik me bewuster ben geworden van automatische patronen hierin, en ik mezelf een beetje beter heb leren begrijpen." 
Riemke

"Ik ben me meer bewust van mijn onbewuste (vinden van) gevoelens en onbewuste patronen. Ik zie dit als een eerste stap waarmee ik verder kan komen."
Jochem

"Ik heb nu meer aandacht voor de positieve dingen in het leven gekregen en kan nu nog beter kiezen of ik wel of niet in emotie ga reageren. Ik heb daarover de regie meer in handen. Dat is geen starre controle, maar regie, die juist mild naar mijzelf en anderen is. Ik hoef daarnaast minder te doen wat anderen van mij verwachten. Ik kies nog meer voor mezelf. Die mildheid is voor mij DE weg naar verandering. En deze cursus ondersteunde mij daar onder andere bij."
Evelien 

"Het heeft me motivatie opgeleverd. Geloof, dat je ongewenste kanten van jezelf wel degelijk kunt veranderen'
Siegrid

"Het heeft me bewustzijn opgeleverd over 'onbewuste' gevoelens, keuzes, gedachten en handelingen. Daarnaast de vaardigheid om te mediteren en zo rust & evenwicht te pakken"
Dorien

“Mindfulness training heeft me rust opgeleverd, weten dat mediteren echt helpt om je zelf tot rust te brengen en je zo in het nu begeeft”
Willeke

“Mindfulness heeft me meer zelfkennis gegeven over mijn persoonlijke geest en lichaam. Ik ben rustiger en geniet meer van alles, accepteer ik wat er is”
Zoja

“Door mindfulness training heb ik weer gevoel in mijn lijf gekregen. Ik zit niet meer constant in mijn hoofd. Ik ben me meer bewust van het nu. “
Anja

“Mindfulness geeft me meer rust in mijn lijf enhoofd. Het ‘malen; is nog zeker niet over, maar de zware lading is er af.”
Femke

“Door mindfulness training ben ik er bewust van geworden dat  “bewustzijn” een essentieel ding is in het leven. Het lijft mij een hogere opstap gegeven in mijn verdere ontwikkelen. Ik ga hier zeker mee verder!”
Christel

Ga verder naar Mindfulness meditatie MBSR , inhoud Inhoud training mindfulness of neem hier contact op voor meer informatie of je in te schrijven voor de training.