"Ik heb het ervaren als een hele liefdevolle week met hele lieve, zorgzame begeleiders. Stapje voor stapje, heel geleidelijk de volgende stap in je eigen herkenningstraject. Ik heb het gevoel gekregen echt bij mezelf te zijn gekomen. De rust en liefde in mezelf te hebben ontdekt. Ik heb een super week gehad, ook echt vakantie. Ik ben in voor een vervolg!!!"
Annie

"Op mijn levensweg heb ik iets verloren, mijn gevoel. In Preau heb ik mijn gevoel teruggevonden."
Elize

"Dank jullie wel voor de rust en het begrip wat jullie uitstralen. Ik heb deze week ervaren als een enorme steun. Er is veel gebeurt in de groep in een korte periode dat tot duidelijke keuzes geleid heeft."
Annette

"Mijn proces: van aftasten naar overgave, van wennen naar verovering, van afstand naar nabijheid, van oppervlakte naar diepte, van buiten naar binnen, van apart naar samen, van twijfel naar kracht, van beschouwen naar zien, van beleven naar intern voelen, van worstelen naar toch boven komen, van een lach naar een traan, van een traan naar een lach, van wezen naar zijn, van angst naar kracht, van anderen naar mijzelf, van spiegelen naar inzicht, van disbalans naar evenwicht. Met jullie steun krachtig op eigen benen!"
Zomerzoen van Prachtige Puck

"De dagen hebben me in een warme veilige omgeving dicht bij mijn eigen gevoel gebracht. Ik heb gemerkt dat ik meer zie en meer ervaar door vanuit mijn gevoel te leven. Ook stilte brengt een helder inzicht zonder daar meteen woorden aan te koppelen. Samengevat heeft de cursus me meer balans en verstand gebracht. Dank jullie wel"
Thil

Schrijf je in via het inschrijfformulier. Voor verblijfsinfo en verblijfsprijzen: www.preau.nl en voor verblijfsboekingen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Klik hier voor Fotos zomerweek preau