Ik biedt leiderschapstrajecten op maat voor nieuwe en bestaande teams. Ik richt me op onuitwisbare ervaringen. Gedrag verandert door de directe aanpak van leren door ervaren, meerdaagse trainingen in combinatie met coaching. Het gedrag verandert omdat de mens erachter verandert.

Elementen die centraal staan in de aanpak:

  • Authenticiteit. Je gedrag is congruent met hoe je je voelt, denkt en wie je in wezen bent. Lees verder over authenticiteit.
  • Aanwezigheid. Mensen kunnen niet om je heen, je bent je bewust van je kracht en kwaliteiten. Daarnaast ben je alert en ontspannen en zie je wat er gebeurt in je omgeving en bij anderen.
  • Sensitiviteit en intuitie. Je bent je bewust van je impact op anderen. Jouw teamgenoten ervaren verbinding met je omdat je intuitief weet wat er speelt bij de ander en omdat jullie beiden weten van elkaar weten wat er belangrijk is voor jullie. 
  • Vertrouwen. Je kent je kwaliteiten en valkuilen en weet wanneer je een ander nodig hebt. Je vertrouwt op jezelf en op anderen omdat je vertrouwt op wat je voelt en ervaart bij de keuzes die je maakt.
  • Reflectievermogen. Je bent in staat om te kijken naar jezelf wanneer iets niet loopt zoals je wilt. Je ziet je eigen aandeel en het aandeel van anderen en zet stappen voor verbetering.

Grotere groepen vereisen meerdere trainers, hiervoor werk ik samen met kwaliteit coaches/trainers. Is je interesse gewekt, neem graag contact met me op voor een persoonlijke ontmoeting. 

Lees verder voor tips om meer authenticiteit te ontwikkelen, over 'wat is een goede coach?' of ga naar 'In drie stappen jouw ideale coach'.


"Effectief. Ik was onder de indruk van het vermogen van de coach bij de gesprekspartner verschillende gevoelens te onderkennen. De systematiek in het definieren van authenticiteits kenmerken heb ik als zinvol ervaren"
Roel